AndalusiŽ top 10

AndalusiŽ top 10 / handige tips

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

Sevilla

Granada

Cůrdoba

dorpen

Costa del Sol

MŠlaga

landschappen

Costa de la Luz

cultuur

sherry

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: vakantie in AndalusiŽ
 
TIP: fietstochten in AndalusiŽ
 
meer handige AndalusiŽ tips

ANDALUSIň HANDIGE TIPS

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in ťťn etmaal. Als je een bezoek brengt aan AndalusiŽ is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je vakantie naar AndalusiŽ wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar AndalusiŽ boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze AndalusiŽ tips:

Bespaar geld op je hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in AndalusiŽ.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door de steden van AndalusiŽ rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van verschillende steden in AndalusiŽ bezoeken.

Ontdek AndalusiŽ op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om steden in AndalusiŽ te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door verschillende plaatsen in AndalusiŽ met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals Real AlcŠzar, het Alhambra en de Mezquita doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Vakantie in AndalusiŽ
Met de uiteenlopende city passes voor AndalusiŽ kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in AndalusiŽ.

 

AndalusiŽ bezienswaardigheden mooiste dorpjes in AndalusiŽ bijzondere plaatsen in AndalusiŽ Cůrdoba Granada MŠlaga Sevilla