AndalusiŽ top 10

AndalusiŽ top 10 / handige tips / ontdek AndalusiŽ op de fiets

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

Sevilla

Granada

Cůrdoba

dorpen

Costa del Sol

MŠlaga

landschappen

Costa de la Luz

cultuur

sherry

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: vakantie in AndalusiŽ
 
TIP: fietstochten in AndalusiŽ
 
meer handige AndalusiŽ tips

ONTDEK ANDALUSIň OP DE FIETS

Ben je op rondreis door AndalusiŽ of ga je steden in AndalusiŽ bezoeken? Een leuke en gezonde manier om steden zoals MŠlaga, Granada, Sevilla en Cůrdoba te ontdekken is per fiets. Binnen een paar uur tijd kun je de hoogtepunten van een stad bekijken en heb je een goede globale indruk van de stad. De rest van de dag kun je dan gebruiken om de voor jou belangrijke bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Op die manier kun je vrij gemakkelijk een stad in ťťn dag bezoeken. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het mooie verhaal 'Sevilla in ťťn dag' waarbij de stad Sevilla in 1 dag bezocht wordt. De drie uur durende fietstocht door Sevilla is een belangrijk element binnen deze boeiende dag.

Georganiseerde fietstochten via Baja Bikes
Baja Bikes de grootste aanbieder van fietstochten binnen en buiten Europa. Zij hebben een enorm netwerk opgebouwd van fietstochten die ze samen met lokale partners aanbieden. De meeste fietstochten worden in de ochtend gegeven en zijn met een ervaren Nederlandstalige of Engelstalige gids. Een veel voorkomend thema is 'highlights' waarbij je binnen drie uur (of iets langer) de hoogtepunten van een stad te zien krijgt vanaf de fiets. Ook zijn er speciale fietstochten te boeken zoals Tapas Tours waarbij je onderweg lekkere tapas gaat eten of alternatieve fietstochten voor wie de highlights al gezien heeft en 'of the beaten track' een stad wil ontdekken. Ook zijn er privť fietstours te boeken, waarbij je met je eigen gezelschap en de gids op pad gaat.

Baja Bikes biedt binnen AndalusiŽ op dit moment fietstochten aan in de steden Cůrdoba, Granada, MŠlaga en Sevilla.

Vooraf reserveren is verplicht
Als je een fietstocht via Baja Bikes wilt doen dan is vooraf reserveren verplicht. Gelukkig werken ze met soepele voorwaarden:
- annuleren is gratis
- wijzigen is gratis
- je betaalt pas contant ter plaatse

Vooraf reserveren is daardoor zonder enig risico en je weet wel zeker dat je deel kunt nemen aan deze leuke fietstochten.

Bekijk en reserveer de fietstochten in Cůrdoba
Bekijk en reserveer de fietstochten in Granada
Bekijk en reserveer de fietstochten in MŠlaga
Bekijk en reserveer de fietstochten in Sevilla


 

AndalusiŽ bezienswaardigheden mooiste dorpjes in AndalusiŽ bijzondere plaatsen in AndalusiŽ Cůrdoba Granada MŠlaga Sevilla